Vi säljer biltillbehör och bil styling  genom vår E-butik och försöker anpassa vårt sortiment så att vi kan erbjuda bra grejor till bra priser.
Vår slogan: "Stil för många mil" betyder att vi eftersträvar bra kvalitet till rimliga priser.

Du som vill styla bilen och tuning  erbjuder vi mängder av produkter som xenon hid kit, xenon extrraljus satser, väghållning / sportchassi, sänkningsats, coilover, schmidt fälgar (äkta revolution), sportluftfilter, designlampor som angel eyes, rostfria avgasssytem, sportrattar, positionsljus, bildioder av varumärken som Supersport, Spax, Schmidt Revolution, Ta Technix, RiseLux, Rieger, CSR, Jom, Depo mfl.

Vi har många återköpskunder och vill därför erbjuda alla Er som köper igen av oss att bli V.I.P kund  och få 10% rabatt genom att skicka in en bild på er bil med monterad vara från Risetrade.

Vi tillhandahåller dom flesta betalningslösningar så att det är så smidigt som möjligt att handla. Vi skickar varor med Schenker som har många utlämningställen med god tillgänglighet.

Risetrade är registrerat varumärke och skyddat enligt upphovsrätt.
 
Risetrade
RISNÄSVÄGEN 22
830 21 Tandsbyn
Jämtlands län

Telefon:070-2377190
Telefontider Mån - Fre 17:00-21:00 Helger 10:00 - 16:00
E-post:risetrader09@gmail.com

Om RisEtrade

RisEtrade.se är din leverantör om du vill ha fälgar i världsklass från Schmidt Revolution eller världens bästa luftfjädring från AirRex. Vi har även unikt sortiment av skärmkanter, lastskydd och sidosteg. Vi erbjuder bilbelysning, frontbågar, stötfångare & spoiler, sportbromsar, ljuddämpare och mycket mer. Vår slogan: "Stil för många mil" betyder att vi eftersträvar bra kvalitet till rimliga priser.

Du betalar enkelt genom Klarna. RisEtrade.se är registrerat varumärke och skyddat enligt upphovsrätt.